Wasstraat

Car cleaning

Wasstraat

Onze wasstraat is uitgerust met ultramoderne technieken. Met een lengte van 30 mtr. behoort onze wasstraat tot de modernste en veiligste wasstraten van Nederland.

Afhankelijk van uw wasprogramma ondergaat uw auto een uitgebreide behandeling om het beste resultaat te verkrijgen. U hoeft zelf niets te doen en kunt rustig in uw auto blijven zitten.

Wanneer u niet in de auto wilt blijven zitten is het mogelijk om uit te stappen. Uw auto wordt automatisch getransporteerd door de wasstraat richting de uitgang waar u uw auto weer in ontvangst neemt.

Door de toepassing van textiellappen wassen wij uw personenauto, bestelauto of bus (met een maximale hoogte van 2.15 mtr.) glanzend schoon. Onze wasstraat kan met de door ons gebruikte technieken niet vergeleken worden met zo gehete ‘Roll-over’ borstelmachines.

Zelfs uw cabriolet met softtop is bij ons welkom. 

Car cleaning

Car Cleaning

Wij zijn een modern autopoetsbedrijf, voor zowel particulieren en bedrijven. Een vertrouwd adres voor iedereen in en rondom Deurne.

De lak van je auto heeft het zwaar te verduren, door invloeden als: industriële vervuiling, verontreinigde lucht, vogelpoep, verfnevel, vliegroest, etc.

Dit kan jouw autolak ernstig aantasten.

Daarvoor kom je naar Carwash Drive-In!

Onze vakmensen zorgen dat jouw auto perfect gewassen, gepolijst en in de wax wordt gezet. En ook het interieur wordt grondig gepoetst.

Een naar luchtje in je auto? Met een speciaal geurneutralisatiesysteem weten wij zelfs dit te verwijderen!

Na deze behandeling ziet jouw auto weer als nieuw en ruikt lekker fris.