Car cleaning

Hoe poetsen wij jouw auto

Interieur

Exterieur

Car cleaning

Wij zijn een modern autopoetsbedrijf, voor zowel particulieren en bedrijven. Een vertrouwd adres voor iedereen in en rondom Deurne.

De lak van je auto heeft het zwaar te verduren, door invloeden als: industriële vervuiling, verontreinigde lucht, vogelpoep, verfnevel, vliegroest, etc.

Dit kan jouw autolak ernstig aantasten.

Daarvoor kom je naar Carwash Drive-in/ Car Cleaning Deurne!

Onze vakmensen zorgen dat jouw auto perfect gewassen, gepolijst en in de wax wordt gezet. En ook het interieur wordt grondig gepoetst.

Een naar luchtje in je auto? Met een speciaal geurneutralisatiesysteem weten wij zelfs dit te verwijderen!

Na deze behandeling ziet jouw auto er weer als nieuw uit en ruikt ook weer heerlijk fris.

Hoe poetsen wij jouw auto

Hoe poetsen wij jouw auto?

Het geheel ‘reconditioneren’ van de auto. Oftewel: een ‘schoonheids-APK’, zowel vanbuiten als vanbinnen! Beiden zijn mogelijk; bekijk onze VIP-behandelingen.

Wanneer er rookaanslag aanwezig is in de auto hebben wij professionele middelen om uw auto weer heerlijk fris te laten ruiken. Desgewenst kan het complete motorcompartiment worden ontvet en behandeld met ons glans- & bescherm middel.

Het eindresultaat is een auto, die oogt als nooit tevoren. Een sieraad op de weg.

Wanneer je van plan bent je voertuig te verkopen, denk dan ook eens aan een poetsbeurt bij de Carwash Drive-in. Uit onafhankelijk onderzoek is gebleken dat de inruilwaarde van een compleet gepoetste auto gemiddeld met € 500,- stijgt.

Wij werken met diverse systemen, zoals een lakpantser met maar liefst 3 jaar glansgarantie. In ons poetscentrum kunnen zowel nieuwe als gebruikte auto’s gepoetst worden.

Er zijn verschillende manieren mogelijk: wij kunnen de auto alleen in de wax zetten, maar wij kunnen ook de auto polijsten. Bij het polijsten worden kleine krasjes waar mogelijk uit de lak verwijderd en keert de oorspronkelijke kleur van de auto weer terug.

Al met al ‘lage kosten, hoog rendement’!

  • Polijsten / waxen
  • Interieurreiniging
  • Ozonbehandeling
  • Vracht- of bedrijfsauto
  • Hobby auto: klassieker, old- en youngtimer, sportauto, cabriolet
  • Vrijetijdsvoertuig: camper, caravan en zelfs vaartuigen!
  • Leerbehandelingen