Wie zijn wij

Carwash Drive-in Deurne is een klein familiebedrijf, dat 22 jaar geleden is opgericht door Roul & Claudia van den Heuvel.

Toen enkel nog als professioneel autopoetsbedrijf voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Later in 2010 is de autowasstraat erbij gekomen.

Sinds enkele jaren zijn ook onze kinderen onderdeel geworden van het complete team, wat al geruime tijd bestaat uit een fijn clubje mensen, waaronder ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Wij zijn dan ook best wel trots, dat zij bij ons vol passie hun werk kunnen uitoefenen.

Zaakvoerder: Roul van den Heuvel

“Er zijn maar weinig wasstraten die zoveel zorg dragen voor de klant en de kwaliteit van het wassen. Ons hele team zijn stuk voor stuk positieve figuren; we staan op met een glimlach en gaan ermee naar bed! We zijn wellicht niet de snelste wasstraat, maar wel de beste!”

Wat maakt ons bijzonder?

Niet alleen het personeel maakt ons zo bijzonder, maar vooral de aandacht die wij besteden aan de kwaliteit en de service van het autowassen en poetsen.

We nemen graag de tijd voor extra wensen van de klanten, zoals een VIPwash behandeling of een complete cosmetische behandeling van de auto.

Daarom roepen wij dan ook graag: “We Make Your Car Smile!” Van wassen tot poetsen, je kunt bij ons terecht!