Frequently asked questions

Hieronder vind je een aantal meest gestelde vragen. Heb je verder nog vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur deze door per e-mail naar info@carwashdrivein.nl of meldt het even tijdens een bezoek.

Hoe kan ik betalen?
Je kunt bij ons contant betalen, met PIN, Visa, Mastercard, Multi tankCard, Travelcard of met onze eigen wasmunten.

Buitenlandse bankpassen worden niet aanvaard.

Kan mijn cabrio door de carwash?
Cabrio’s kunnen zonder problemen door de carwash. De gebruikte microdoeken zijn zo zacht, dat deze jouw dak niet kunnen beschadigen.

Kan mijn pick-up door de carwash?
De wasstraat laat het wassen van Grote Pick-Up trucks niet toe

Moet ik de antenne verwijderen?
Vaste antennes moeten worden ingeschoven of gedemonteerd. Flexibele antennes zijn minder kwetsbaar, maar ook voor flexibele antennes wordt aanbevolen om deze te demonteren. Geef aan de carwashmedewerker een signaal als de antenne blijft.

Is het een borstel – of doeken carwash?
Er wordt in onze carwash gewassen met zogenoemde microdoeken. Anders dan borstels garandeert de microvezeldoek een lakvriendelijk – en beter wasresultaat.

Is velgenreiniger schadelijk voor de lak?
Nee, de velgenreiniger kan geen enkele schade opleveren aan de lak.

Al onze gebruikte producten zijn biologisch afbreekbaar.

Wat houdt NANO in?
Nano is een moleculaire film die de laklaag beschermt. Het koetswerk wordt aangevallen door zouten en UV-stralen, waardoor een vuilfilm zich kan hechten aan de lak. Na een grondige reiniging beschermt de NANO film jouw lak met een langdurige vuilafstotende werking: zure regen en straatvuil hechten zich minder aan het oppervlak.

Wat is Osmosewater?
Osmose is een complex natuurkundig proces. Het komt erop neer, dat uit het water alle kalken en mineralen zijn verwijderd. De auto droogt hierdoor gegarandeerd vlekvrij op.

Wat houdt wax in?
Door het gebruiken van wax wordt er een beschermende laag op de auto aangebracht. Deze wax beschermt de auto ongeveer 2 tot 3 weken voor schadelijke invloeden van buitenaf.

Wat is UNIKA lak Protector?
UNIKA lak protector is een lak -, glas – en kunststof verzegeling. D.m.v. een hoog werkzame coating versterkt dit product de kunststof – en oppervlakteglans. Na het aanbrengen van de protector krijgt de lak een zijdezacht – en waterafstotend effect. Een optimaal resultaat wordt bereikt door regelmatig jouw auto te behandelen met UNIKA lak protector.

Wasprogramma’s SPECIAL Wash & SUPER Wash zijn inclusief UNIKA lak protector.